20101031 - det som göms i snö...

Snart är det jul och då vaknar en slags städa/rota/fixa/planera-gen i mig. Helgen har med andra ord gått i "rota i julkartong och julpåsarnas tecken". Hittade förutom massa roliga fynd från mellandagsrean i fjol ett gäng med forskningsunderlag. Helt otroligt. Jag har letat som en blådåre efter dessa och när jag nästan gett ut. Ja, då ligger de där. Ska skicka dem till Karolinska redan imorgon. Jag vet en som kommer bli glad.

Underligt att klockan endast är 20.20 förresten, är en speciell känska denna dag då man får en timma extra. Skulle vara så varje helg. Man hinner med så mycket mer.

Apropå hinna mycket mer, hinner inte mer nu. Harry ska snutta..

Hör av mig mer. Lovar.

Kram
Malin

20101003 - söndagsmorgon

Ligger just nu i sängen med en sovande kille i tigerpyamas tätt intill mig. Mysigt. Att ha börjat arbeta efter föräldraledigheten har gjort att man missat många härliga stunder men då får man vara extra mycket i nuet då man väl har en stund tillsammans. Som nu. Fast, det är lättare sagt än gjort. Man kommer hem från jobbet, trött och hungrig och kan då inte riktigt uppskatta en liten son som gråter om han inte genast får bröstet.. Om man får för sig att städa och en liten pojke genast är där och plockar ner sakerna igen.. Ifall man behöver ta en dusch eller ett bad, ja då är Harry där och ska plaska i vattnet. Iförd kläder så klart. Ja, det är alltså inte så lätt.
Men en stund som denna med tigerpojken bredvid så ska man njuta... 

Kram
Malin

RSS 2.0