20110826 - vardag var dag

Jag vill inte klaga men det är ingen lek att vara hemma med två barn. Ett barn känns som en baggis. Jag måste ha haft ett och ett halvt år av semester då jag var hemma med Harry. Nu är man hemma med en livlig Harry och lillasystern är en baggis i jämförelse. Om man nu ska hårddra det hela alltså. Ni ska inte ta mig bokstavligt. Bara ibland...
Som sagt, jag ska inte klaga. Jag försöker njuta av varje stund även om den grå och stökiga vardagen tär på ens tålamod. Herregud vilken tur att man har en uns av just detta. Tålamod.

Nu har vi haft lilla Stina i sex veckor. Hon är supermysig och har sin pappas ögon. Jag tycker mig se hans blick då och då i famnen. Lite kusligt. Tror hon har sin mammas hår, näsa och ögonbryn. Annars vete katten. Spörs, som man säger. Svårt att efter sex veckor ens föreställa sig hur tiden innan Stina var. Knappt jag ens minns hur det var att ha en gravidmage. Har två fysiska bevis på att den existerat dock. Stina och bristningar på magen. Det sistnämnda bara krackeledade upp under de två sista veckorna. Shit.

Ledsen att jag är dålig på att uppdatera, det har på sistone berott på att jag inte kommit ihåg inloggningen. Bytte den nämnligen för något tag sedan. Ska nu skriva ner användarnamn och lösenord lite här och var. Lovar.

Pussar
Malin

Läser just nu: Björn Ranelid "Kniven i hjärtat"


RSS 2.0