20101130 - Nya tider, nya upplevelser. Nytt nytt.

Nu har jag berättat för chefen. Då är det redo för världen. Jag är gravid igen. Är i vecka 10 och börjar må lite bättre och känna mig aningens piggare. Är hutlöst jobbigt den första perioden då man mår som en säck potatis och inte "kan" berätta varför. Förhoppningsvis ser man inte ut som det nyss nämnda. Även om jag tror det inte är långt undan. Men nu är det ute. Jippi.

En annan sak. Jag fixade körkortet igår. Lånade brorsans Volvo till jobbet idag. Vilken känska. Jag kan själv. Lilla jag i stora världen. Brum Brum. Ska ta vägen förbi Rusta på vägen hem. Kanske förbi någon annanstans också. Vill köra. Brum Brum.

Första december imorgon också. Ska sätta upp Harrys strumpa. Ett paket om dagen ska jag skämma bort honom med. Det är han värd. Jag också förresten, för imorgon ska jag leta upp nr 1 i min julklappshög. För att citera Loreal "Because I'm Worth It".


Kramar
Malla

20101118 - time goes by - so fast!

Sorry Madonna, du har fel. Du sjunger "time goes by, so slowley.." (med reservation för att jag hört fel i låten, jag hör ofta fel i låtar.) men inte en chans att så är fallet. Känns som jag står på en perrong och alla tåg swischar förbi. I hög hastighet. Lilla jag hinner inte riktigt med. Skulle behöva en vecka ledigt bara för att städa och fixa hemma. Skulle behöva en vecka till för att plugga in körkortsteorin. Ytterligare en vecka för att vårda relationer och en vecka för att vårda mig. Ojoj, det blir mycket tid det.. Kan man önska sig det i julklapp tro?  :-)

Jisses vilket missnöjespladder... *blickar uppåt och rullar med ögonen*. Well. Kanske är så. Novembermörkret tar sitt grepp om människorna. Jävla tur den där Jesus föddes i december så vi firar honom med ljus och färg när allt ser nattsvart ut. Halleluja!

Visste ni att 15% av Sveriges invånare är med om 50% av alla olyckor som sker i landet. Måtte jag inte bli en av dessa.

Puss puss
Malin

20101110 - bönder och grus i huvudet

Gjorde den där halkbanan i fredags och rackarns vad kul det var. Fick sitta själv i en bil och köra runt mellan tre olika banor. Verkligen urnajs att helt allena få sitta och köra, det är man inte direkt bortskämnd med. (Enbart skett de få gånger man övningskört på lervägen hemma och övat lite backning.) Har inbokat teori och körprov om några veckor. Fan vad pirrigt. Men kul!

Ska också snart få reda på vem jag ska swappa åt. Är mitt andra år med julswappen och jag ser verkligen fram emot att få planera de sista klapparna till min "swappis". Ser i ärlighetens namn också fram emot att få lite dagliga överaskningar under december. Se vad jag pratar om på: http://julswappen.blogspot.com/

Är förövrigt hemma och krank idag, blir nog hemma som imorgon torsdag också. Bajs vad trist att vara sjuk och ha ett huvud som man helst vill hugga av. Men, det går över. Får se fram emot det...  Apropå Bajs. Köpte Alex Schulmans bajsfesten till Harry här om dagen. Kanske mer jag som uppskattar boken i dagsläget. Eller gillade? Jag vet inte riktigt vad jag tycker om Alex. Men tydligen har jag ökat på hans inkomst och popularitet(?) genom inköp av boken. Bjuder på´t!

Kramar
Malla

PS:TV kväll med bönderna idag! Därav överskrift..

20101104 - polärt är populärt

Imorgon är det dags för ett första test om man är lämplig. Om man är förståndig och vuxen nog. Halkbana. Ska bli riktigt kul. Grums, here I come.

I övrigt är det full rulle i Karlstad och Bråne. Mycket på jobbet och dagen går som i ett nafs. När man sedan väl är hemma ja då somnar man nästan framför TV:n. Ofta går jag och Harry till sängs vid nio och somnar som små oskyldiga barn. Stämmer på en av oss åtminstone...  Det som i novembermörkret känns som ljuset i tunneln är den nalkande julen. Som jag tidigare nämnt så är jag sjukligt förtjusti nyss nämnda. Finns säkert någon diagnos på min åkomma (Läse någonstans att i framtiden kommer vi tala om varandra i diagnoser, tror det var Douglas Couplands framtidsvision i "pissimiss-form"). Undrar då vad jag är? Årstids-polär? Ne jag är nog allmänt smådum och bedövad för att få en psykisk diagnos. Eller, det är kanske en i sig?

Kafferasten är slut, dags att gräva i gruvan igen. Vem vet, man kanske hittar en oslipad diamant.

Kramar
Malin

RSS 2.0