20100325 - med mjölkstinna bröst i Götet

Kommer precis från toaletten. Skitkul information tycker ni, men mitt ärende hade inte av denna natur att göra utan så fort jag kom in på de få kvadraten så tog jag av mig på överkroppen. Alltså inte underkroppen som är brukligt. Jag plockade av mig tunikan och tryckte fram ett svällt superömt bröst. Undrar om silikonpuppisar känns så? I vilket fall åkte tutten fram och jag fick börja handpumpa och handpumpa. Det stålade och skvalade i kubik. Fick i alla fall bort den västa ömheten och hårdheten. Jisses, trodde det skulle börja sina så här efter ett år.
Men nej då, (M)amma M(u)alla mjölkar på.

För er information kan meddelas att jag är på konferens i Göteborg utan Harry i dagarna två. Första natten utan den lilla har nu gått av stapeln. Han vaknade visst klockan fyra i natt och var superdupermegaledsen. Men somnade sedan av utmattning en halvtimma senare. Så det gick bra ändå. Och nu ska Jörgen till Sälen i helgen. Själv. Jaha, känns lite som "nu behöver jag också ledigt". Ja se karlar, de är allt bra veka... 
(Nu är sanningen inte fullt så som jag skriver. Jörgen har haft skidåkarabstinens hela vintern och nu fick han möjlighet att åka till Sälen och det ska väl inte tackas nej till.)

I vilket fall är det snöfritt här i Göteborg. Jag åkte ner i mina vinterkängor och kände mig som lappen från landet när jag anlände till Centralstationen igår. Joddel joddel.

Kramar från Göteborg
Malin


20100320 - tidningsjunkie, jag?!

Jag älskar tidningar och magasin. Det händer inte så mycket här på landet så en bit av den stora världen är för mig är tidningsprenumerationer. Jag vågar inte riktigt sammanställa hur många tidningar jag har. Inte minst av den ekonomiska aspekten. Men det är i så fall värt det. Att få läsa boktipsen i Femina, gotta sig i vackra kläder i Elle, få läsa om gamla mordgåtor i Misstänkt, få läsa sköna serier i Kalle Anka (prenumeration av den senaste i Harry Hedlunds namn), få goda enkla recent i LättLagat, få se vackra hem i Drömhem & Trädgård. Ja, jag vågar inte riktigt fortsätta men om jag så skulle göra vet jag att ni skulle gäspa er till söms, eller gapa stort av häpnad.

Ytterligare en kärlek jag har är böcker. Jag älskar böcker. Tyvärr är läsandet inte i samma kapacitet som kärleken. Fler böcker inhandlas alltså än som hinns läsa. Men en sak har jag bestämt. Köper jag inbundet så SKA det läsas. Pocket däremot...   Har förbeställt Just Kids av Patti Smith. Ser fram emot att den dimper ner i postlådan. New York på 70-talet. Jag vill dit!

Nu vaknar Harry.

Puss
Malin

20100315 - vecka 11

Vecka 11. En vecka då jag i flera år alltid vetat vad jag ska göra, SK Kurs i Akutmedicin. I år är jag degraderad. Inte så jag gråter över det, visade sig faktiskt riktigt skönt. Jag går nu här hemma och är mamma/amma och behöver inte bry mitt lilla huvud i vad som händer i den stora världen på Karolinska Solna. Ger mig dessutom mer tid åt att förbereda en konferens nästa vecka. Kunde inte bli bättre. :)

Jag måste visa er en bild på hur det nu oftast ser ut här hemma. Min lilla Harry är verkligen en liten jordbävning, allt ska slängas ut och just det är själva leken. Ut med sakerna, bläddra lite i böckerna. Sedan iväg på något nytt äventyr i form av att hitta något att riva ner. Det är min älskling det. Se bildbevis.

Kramar
Malin

PS: Har gått ur bokklubben Goboken idag. Är jag en dålig mor då? Har istället gått med i Barnens bokklubb, tycker de har lite mer trivsamma böcker. Blev lite samma, samma lika med Goboken.




20100313 - Fy Fadde

Kunde inte hålla mig ifrån att kommentera.
Ser Fadde på Parlamentet i TV4 just nu. Hur fan ser karl ut. Botoxad till tusen och med en bratsnedbena. Har folk ingen stolthet?

ja jisses.

/M


20100312 - halv åtta hos mig

Sedan ett par månader tillbaka har jag och Jörgen kört "halv åtta hos mig" på fredagarna, dvs vi lagar trerätters och bjuder varandra på. Idag är det min tur.
Jag köpte i julas en eminent bok som heter Kött. Den har nu gett mig spännande recept och idag blir det högrev i rödvin. Jag tror det kommer bli gott. Pepparrotspotatismos till detta.
Till förrätt ska jag göra en slags "potatispizza" med västerbottenost och ruccola. Efterrätt blir strawberry/cheescakeglass från HD. Mumma. 

Ne, nu får det bli en latte. Jag blir visst lite hungrig av matapratet.

Kram
Malla

PS. Köpte igår ursöta gummistövlar i storlek 19 med eldflames. Gissa vem som kommer bli coolast i Bråne när han spatserar på leriga vägen fram. :)


20100311 - konstiga saker jag kom på

Har ni tänkt på att i filmer så svettas de som ett V på bröst och rygg. Själv lyckas jag mest få ett stort O.
Det var en annan sak jag förundras över också, efter en het natt går kvinnan lite sensuellt omkring i en vit stor herrskjorta. För egen del blir det mest infisna jympabyxor och en sladdrig tröja. Långt ifrån lika sexigt.

Jag kom på detta. Nu är det påkommet.

/Malla




20100309 - kul, kul, kul

Nu får jag snart veta vilka som här läser och inte. För här ska nämligen en nyhet berättas.

Harry ska få en liten kusin! Det är så kul! Kanske får jag bannor för att jag berättar det här men det tror jag inte. Det är ändå snart synligt kan jag tänka. Augusti ska det ske. Det är så kul så jag vet inte vad. :-)


Kramar
SkvallerMalla


20100303 - gallsten och fan o hans moster

Jag hade gallstensanfall i natt. (Obs! Jag har satt diagnosen själv). Det var vidrigt. Har haft det två gånger tidigare i mitt liv. Nu ska det fan inte bli en fjärde. No fu**ing way. Det var hemskt. Värre än förlossningsvärkar. Nästan. Vid förlossningen får man iaf ut något för besväret. Vad får man nu? En sten i urinen om man har tur.

Harry blev superdupermegaotroligt ledsen igår när jag hade det som värst. Var väl lite därför han var kinkig antar jag. Man orkade bara inte ligga still och amma vilket han tydligen ville mest i hela världen just då. När värken blev lite snällare försökte jag amma honom igen och då var han så ledsen så han nästan hyperventilerade och endast låg på min mage och lugnade ner sig. JUST där på övre magen låg han, där smärtan var väst. Jag trodde jag skulle storkna. Hade inte hjärta att flytta på honom trots att jag höll på att gå i bitar. Jag fick ta fram den där profylax-liknande andningen. Det gjorde åtminstone så man tänkte på något annat. Ne, det bästa var faktiskt att sitta i skräddarställning och ta emot värken sittande på det viset OCH då kunde Harry amma i knät under tiden.
Så nu vet ni om ni hamnar i samma situation. Amma i skräddarställning, ta värkarna, slappna av och försök somna.

Kramar
Malin

RSS 2.0