20110706 - Ännu är jag ingen flerbarnsmor

Hej och hallå.
Fortfarande bär man runt på en mage av pobdus hög. Det sparkar och drar och spänner. Gör tidvis förbenat ont men ändå verkar bebisen inte vilja komma ut. Kanske förstår jag lillis. Är förbaskat rotigt och stökigt här hemma. Harry far runt som en orkan och jag orkar endast plocka undan en bråkdel. Kanske man ska kalla in Rut. Eller nee, jag får försöka tänka på att jag nu enbart lever på Försäkringskassan och dessutom endast tar ut ersättning för tre dagar i veckan. Kanske blir jag mager på kuppen. Vore en bonus det...
Ska förresten till MVC imorgon för extrakoll. Har nu gått över tiden med 1 vecka samt 1 dag. Blodtrycket börjar fara i höjden också... jaja, till veckan borde det bli bättre. Då är Jörgen hemma och det är definitivt inte långt kvar. Längtar så efter den nya familjemedlemmen. :-)

PS: Jag har hittat en tillfällig sängvärmare efter Harry Hole. Myron Bolitar. Supermysig men tyvärr är underbart kort, finns endast två översatta böcker i dagsläget. Orkar mig inte på deckare på engelska. Vill ju inte missa the clue. Så han får bli en liten "semesterromans". Med lite återkommande dejter då nya översättningar finns att få tag på.

Puss på er!
Malla

RSS 2.0