20090915 - Anna Anka, vilken jävla seriefigur

Jag har inte 3:an men kunde inte motstå Hollywoodfruar (Måndagar 21.00 TV3). Harry och jag tittade i morse på TV3-play. Harry grät och jag gjorde nästan det samma. Vilken hemsk människa hon verkar vara. Anna Anka. 38 år men såg minst 10 år äldre ut. Mager som en sticka och elak så man får hicka.  (Börjar prata i rim, småbarn gillar det). Hon talade bla nervärderande om Arnes fans (undrar om hon förstår vart pengarna kommer ifrån?) och sin nanny. Jag finner inga ord. Tror inte hon har många vänner.
De två andra svenska Hollywoodfrarna var riktigt rara i jämförelse. En lite korkad "trashrik" och den andra med huvudet på skaft men tyvärr allt för LA-plastig. Helt klart ett program man kommer älska att hata. TV Tips från mig.

Idag på posten kom lite godbitar. Fick Olle Ljungströms cd" Bäst". Låtarna Norrländska präriens gudinna & En apa som liknar dig. I like! Även två premier från Vi Föräldrar damp ned innehållande en Harry-body med text 2009 samt en filt. Vidare så fick jag tidningen Elle. Dock insmetad i något schampovaruprov. Hoppas man kan få en ny.
H&M katalog fick jag också samt ett vidarebefodrat brev från jobbet gällande en webmässa. Posten har blivit en stor del av min vardag. Den stimulans jag får från den stora världen utanför Bråne. Förutom den virtuella då...

Kramar
Malla

Soundtrack of the day: En apa som liknar dig
Smell of the day: White Patchouli


Kommentarer
Postat av: Majsan

Ja, nog är posten en av höjdpunkterna när man går hemma hela dagarna. Här hemma har jag innan kl 10 både hunnit med morgonpromenaden och städning av hus. Målat fönster har jag också gjort, å en tvätt rumlar i maskinen. Sockersmulan sover sin skönhetssömn, å med tanke på hur natten var så borde jag göra det med...

Kram

2009-09-16 @ 10:39:55
Postat av: Anna J

Är månne Sanna Lundells blogg en annan höjdpunkt? JAg läste en kommentar av "Malin, Harrys mamma" och började förstås undra. Kram från Stockholm!

2009-09-17 @ 22:59:48
URL: http://redligheten.blogspot.com
Postat av: Malla

Stämmer bra det. :-)

Sanna och Alex (ja, faktiskt) Schulman är de jag läser. Av kändisarnas vill säga... Läckberg ibland också. Har du några andra bra förslag?



Kram

2009-09-18 @ 18:01:40
Postat av: Anna J

Absolut!

http://www.ulrikagood.com/

http://blogg.alltombarn.se/ketchupmamma/

http://blogg.aftonbladet.se/fotbollsfrun

http://le-faux-pas.blogspot.com/

http://twitter.com/shitmydadsays

http://www.enmammasdag.com/helena/

http://www.argalappen.se/



Kram!

2009-09-18 @ 20:17:42
URL: http://redligheten.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0